روش تست سلامت ترانسفورماتور کولر گازی اسپلیت


برای تست سلامت ترانسفورماتور یکی از روشهای متداول استفاده از اهمتر می باشد.در این روش ابتدا ترانس برد را از روی آن جدا می کنیم و سپس مقدار مقاومت ورودی و خروجی را اندازه گیری می کنیم. اگر در این حالت مقاومت سیم پیچ ورودی در حدود 300 اهم را نشان دهد پس نتیجه میگیریم که سیم پیچ اولیه سالم است ولی اگر میزان مقاومت سیم پیچ را بینهایت نشان دهد به احتمال 90% فیوز حرارتی روی ترانس سوخته است ولی دقت نمایید که برای اطمینان 100% از سوختن فیوز حرارتی باید آن را از روی ترانس باز کنید و پوشش لاستیکی روی آن را بردارید و سپس پروپهای اهمتر را به دو سر آن متصل کنید اگر اهمتر مقدار صفر را نشان دارد پس فیوز حرارتی سالم است ولی اگر مقدار بی نهایت را نشان داد پس فیوز حرارتی خراب است و باید تعویض شود.

برای تست سلامت سیم پیچ خروجی ترانسفورماتور هم بدین روش عمل می کنیم: ابتدا پروپهای اهمتر را به دو سر سیسم های زرد رنگ متصل می کنیم و باید اهمتر مقداری در حدود 2 را نشان دهد سپس پروپهای اهمتر را به دو سر سیم های سفید متصل کنید و اگر مقداری در حدود 5.5 نشان داد پس این سیستم پیچ سالم است.

» توجه: یکی از روشهای عمومی تست ترانس (ترانسفورماتور) این است که برق 220 ولت را به ورودی ترانس متصل کنید و سپس در خروجی ترانسفورماتور یک اهم متر قرار دهید و باید ولتاژ خروجی 9 و 12 باشد.


آموزش نصب و تعمیرات کولر گازی اسپلیت
ساختار کولر گازی چگونه است؟
بخش های کلی کولر گازی اسپلیت
نحوه کار کولر گازی
اجزای مکانیکی کولر گازی
اجزای الکتریکی کولر گازی
معرفی انواع کمپرسور
نحوه سرما سازی در کولر گازی
مراحل نصب کولر گازی اسپلیت
ترانسفورماتور کولر گازی چیست ؟

 




کلاس وِیژه آموزش یک روزه