انواع درب بازکن های اتوماتیک پارکینگی دولنگه


اصولا درب بازكن ها به سه دسته تقسیم مي شوند كه عبارتند از :

1- پنوماتيك
درب بازكن هاي پنوماتيك با فشار باد و با استفاده از لوله كشي مناسب از قسمت كمپرسور به بازوئي كار مي كننند. اين نوع درب بازكن حداقل هر 3 ماه نياز به بازديد و سرويس دارد. چنانچه به هر دليلي لوله هاي انتقال باد سوراخ شود ، بازوئي هاي آن آزاد شده و درب باز خواهد شد كه از نظر امنيتي مشكلات زيادي را بوجود مي آورد. اصولا استفاده از اين نوع سيستم ديگر رايج نبوده و اين نوع كالا بصورت استوك به كشورهاي جهان سوم ارسال مي شود .

2- هيدروليكي
همانطور كه از نام اين نوع سيستمها پيداست، نيروي حركت درب توسط روغن منتقل مي شود. نيروي درب بازكن هاي هيدروليكي بالا بوده و مناسب درب هاي با وزن زياد است.
استفاده از آنها بيشتر در واحدهاي صنعتي مشاهده مي شود كه از دربهاي بزرگ و سنگين استفاده می کنند .

3- الكتروموتوري
اين نوع درب باز كن ها داراي سيستمهاي بسيار ساده اي مي باشند ، ولي كارائي آنها بسيار زياد است. موتور اين نوع درب بازكن ها با استفاده از گيربكس تعبيه شده در آنها عمل باز كردن و بستن درب ها را عهده دار است. استفاده از اين نوع سيستم ها در جهان بسيار شايع بوده و نياز به سرويس پياپي ندارد.

درب بازکن های اتوماتیک شرکت
درب بازکن های اتوماتیک شرکت ما از نوع درب های اتوماتیک دولنگه هیدرولیک (روغنی ) و الکترومکانیک است که نحوه کار این جک ها ( بازو ها ) تغییر طول بازو می باشد .

این فرآیند باعث می شود که جک ها بتوانند هر وزنی از درب را باز کرده و با توجه به انتخاب کارشناسانه و تجربی ما،  پکیجی برای شما انتخاب می شود که فشار کمی از درب را تحمل و در نتیجه عمر دستگاه بالاتر رود .

مطالب مرتبط :

»» کاربرد درب های اتوماتیک پارکینگی دولنگه
»» درب اتوماتیک پارکینگی ( بازویی - جکی - دو لنگه ) 
»» قسمتهای مختلف یک پکیج کامل درب بازکن اتوماتیک پارکینگی
»» مراحل راه اندازی ، سیم کشی و نصب سیستم درب اتوماتیک
»» مدل های مختلف درب بازکن های (جک) اتوماتیک شرکت

 




کلاس وِیژه آموزش یک روزه